Predstavljamo Vam Daniela Valoveca

Želite da se umetnost ceni u Srbiji kao i da svi imamo veću svest o ugroženosti naših reka. Mi smatramo da je umetnost i kultura uopšte ugrožena kao i naše reke. Iz tog razloga, pokrećemo inicijativu #umetnicizaodbranureka ili #аrtists4rivers (ukoliko ste umetnik ili poznajete nekog, više saznajte ovde)

Naša borba je privukla dosta Vas i želimo da skrenemo pažnju i na ljude kojima je priroda inspiracija, a koji podržavaju odbranu reka. U našoj sekciji Umetnička dela možete donirati uz poklon gde jedan deo ide umetniku, a drugi kao podrška pokretu Odbranimo reke Stare planine.

Zašto participiram

Kao neko kome je priroda najveća inspiracija za sopstveno stvaralaštvo, užasavam se same pomisli da neko može da otme i uništi deo prirode zarad neke koisti. Neko koga žubor reke opušta i neko ko voli da provede svako slobodno vreme pored reke, jer reke su sveta mesta, izvor života.

Neko ko bi se složio sa naslovom čuvene pesme,

ne ubijajte reke!

BIO

Daniel Valovec
Iza brenda Dartlamp stoji Daniel Valovec koji se izradom unikatnih dekorativnih lampi od tikve bavi od 2005. godine. Dartlampe nastaju kombinacijom kretivnosti, spretnih ruku i ogromnog strpljenja.Karakteristična crta svake lampe je svetlosna igra senki i svetla, koje se reflektuju na okolinu. Autor lampi se inspiriše kontrastima svetlosti, koji doprinose prijatnom ambijentu i direktno utiču na atmosferu u prostoru.

Molimo Vas pogledajte Danielova dela i podržite odbranu reka Stare planine.

ORSP

Podeli info

Da li podržavaš odbranu reka Stare planine?