Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte

Tu smo da pomognemo svakome čiji je cilj Odbrana reka Stare planine. 

Mediji

Ukoliko želite da gostujemo i pričamo o odbrani reka Stare planine kontaktirajte nas putem zvaničnog mail-a.

Opšta pitanja

Za predloge konkretne saradnje, slanja ponuda ili druge opšte i pravne poslove, možete nam pisati i na:

Udruženje Nova Stara planina, za pokret Odbranimo reke Stare planine.

Zmajevačka 52, 11030 Beograd

APR podaci

Naziv: Udruženje Nova Stara planina
Šifra delatnosti: 9499
Zvanična delatnost: Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Oblast ciljeva: Zaštita životne sredine i sveobuhvatnog i celoshodnog unapređenja i razvoja Stare planine.
Matični broj: 28270437
Poreski broj: 111216336
Zakonski zastupnik:
Aleksandar Jovanović – Ćuta

 

 

Možete nas pitati i na društvenim mrežama

Pokret Odbranimo reke Stare planine je u APR-u Republike Srbije zastupljen kao udruženje Nova Stara planina, sa zakonskim zastupnikom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom i direktno povezan sa grupom Odbranimo reke Stare planine na Facebook-u.

Sva druga udruženja ili pokreti koja koriste isti ili sličan naziv kao naš pokret, nemaju veze sa ovim sajtom niti sa našom borbom za odbranu reka Stare planine.

Da li podržavaš odbranu reka Stare planine?

Imate pitanja?

Često postavljana pitanja

Zbog volonterske prirode pokreta, molimo Vas za razumevanje prilikom odgovaranja na Vaše upite. Najčešće ćete Vaš odgovor dobiti radnim danom u roku od 24h, ali postoje situacije kada zbog radnih obaveza članovi pokreta nisu u mogućnosti da odgovore ili se nalaze na terenu.

Kakve su obaveze članova udruženja/pokreta? Apsolutno nikakve, svaka podrška je doduše dobro došla. Pozivamo sve članove da se uključe na proteste i akcije koje organizujemo, ali učestvovanje je striktno na volonterskoj bazi. Ne postoje članarine i slični zahtevi.

U pokretu nema mesta ličnim, političkim ili interesima interesnih grupacija. Jedini cilj koji nas zajednički okuplja je Odbrana reka Stare planine.

Sve kompanije koje žele da nam pomognu i koje žele da promovišu svoje proizvode putem našeg sajta su dobrodošle dok god se njhova delatnost ne krši sa osnovnim vrednostima koje propagiramo, a to je zaštita životne sredine i Odbrana reka Stare planine

Sva udruženja koja nemaju političku pozadinu i koja nisu politički motivisana, a srodna su po prirodi ciljeva su više nego dobrodošla. U planu je i proširenje funkcionalnosti na našem vebsajtu gde posebno možemo da predstavimo probleme sa kojima se susreću i pokreti i udruženja koji nisu vezani samo za Staru planinu.

Svako ko želi da nam pomogne da prevedemo sajt na što više jezika je dobrodošao. Pošto se oglasi za prikupljanje donacija puštaju u celom svetu, naši prioriteti u ovom momentu su, engleski, nemački, španski, ali nemamo problem da učinimo sajt multijezičnim na svim jezicima i time dostupniji u pretragama. Prijavite se na stranici poslovi radi više detalja. 

Sva pitanja vezana za prodavnicu, tehničke, komercijalne, računovodstvene ili platne prirode, šaljite na [email protected]

Odogovorićemo u najkraćem mogućem roku.