Uloguj se

Registrujte se

Vaši lični podaci će se koristiti kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo na celom veb sajtu, kako bi se obezbedio pristup Vašem nalogu i za druge svrhe opisane u politika privatnosti.

Dobrodošli!

Svi termini koji se vezuju za pojam kupovina ili narudžbina, zapravo predstavljaju Vašu donaciju, a mi Vam dajemo poklon određene vrednosti u skladu sa Vašom donacijom.

Imajte na umu da je oko 50% prikazane redovne cene, zapravo nabavna cena proizvoda obezbeđena od naših partnera, a oko 50% predstavlja Vašu direktnu donaciju radu pokreta Odbranimo reke Stare planine.

Ukoliko i sami imate proizvode, ideje ili usluge, čijom promocijom možete pomoći radu i ciljevima Odbranimo reke Stare planine, kontaktirajte nas putem mejla na:
[email protected]

Takođe, možete ostvariti direktnu donaciju bez poklona. Ovo je trenutno jedini način za donaciju osobama izvan teritorije Srbije. U bliskoj budućnosti se nadamo da ćemo omogućiti ne samo dostavu poklona u vidu standardnih proizvoda, već i proizvoda napravljenih od strane lokalnog stanovništva sa teritorije Stare planine.

[donation_history]