Svilena Aramat marama 55x55cm

Dimenzije: 55 x 55 cm
Vrsta svile: Ponge 7
Tehnika: Batik
gramaža: 52gr

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , ,
Podeli info

Opis

pakovanje za esarpu Zvanična stranica pokreta Odbranimo reke Stare planine i udruženja Nova Stara planina Svilena Aramat marama 55x55cm Filip Djuric
Pakovanje Aramat

 

Dimenzije: 55 x 55 cm
Vrsta svile: Ponge 7
Tehnika: Batik
Gramaža: 52 gr

Batik je tehnika ručnog oslikavanja tekstila, svile, pamuka. U poslednja dva do tri veka, „batik“ je postao osnovno sredstvo izražavanja duhovnih i kulturnih vrednosti jugoistočne Azije i jedan od najfinijih oblika izražavanja kulture ove regije. Batik tehnika je zaštićena od strane Uneska kao kulturno nasleđe Indonezije.

Tamara je za ovu svrhu izdvojila posebne marame koje ne možete naći u njenoj redovnoj ponudi.

 

Tamara Vasiljević

 

Rođena u Novom Sadu 1977. godine. Srednju školu za dizajn „Bogdan Šuput“ , smer dizajn tekstila, završila u Novo Sadu. Diplomirala na „Accademia Italiana“ na odseku za tekstilni dizajn u Firenci. Specijalizovala se u ArtWorkshop studio „Fuji“ iz oblasti batika i sitoštampe na textilu u Firenci. Član je UPIDIV-a od 2003.god. Izlagala je na 15 samostalnih i više kolektivnih izlozbi u zemlji i inostranstvu. Učesnik je više likovnih kolonija od kojih izdvajamo„Iwano project“, kolonija tapiserista „Boško Petrović“ Ateljea 61 i kolnija MSUV. Publikovala je svoj patchwork prekrivač u „Patchwork Quilt Tsushin“ Tokio,Japan.
Aktivno se bavi kreiranjem tekstila u enterijeru, restauracijom nameštaja, izradom fotelja i taburea, kao i oslikavanjem svilenih ešarpi. Rado experimentiše u tekstilu i bavi kreativnim radom sa decom.

 

Više o Tamari pogledajte ovde.

Dodatne informacije

Dizajn

Marama 1, Marama 2, Marama 3

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.