Trodelna fotografija na platnu 2+1 – ORSP

Fotografije štampana na slikarskom platnu – kanvasu.
Dimenzije delova trodelne fotografije:
2 x 40 x 60 cm
1 x 40 x 80 cm

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Podeli info

Opis

Štampa na slikarskom platnu, odnosno kanvasu trenutno zamenjuje sve druge načine reprodukcije fotografije i način je da ukrasite svoj živorni prostor slikama koje volite.

Ovakva štampa na platnu ne šteti životnoj sredini. Ploter koji se koristi za štampu na slikarskom platnu koristi boje na bazi vode. Nema štetnih isparenja, pa su slike na slikarskom platnu potpuno bezbedne i za postavljanje u dečijim i spavaćim sobama.

Ne samo za vaš dom, već i za caffe ili restoran, digitalna štampa na platnu je savršen način da enterijeru date jednu sasvim novu notu i da ga učinite toplijim i lepšim. Fotografije predivnih pejzaža Stare planine odštampane na platnu sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Slike odštampane na slikarskom platnu – kanvasu postavljene su na blind ram napravljen od netretiranog sušenog bora, pa je to još jedna od prednosti u pogledu zdravlja. Slika štampana na slikarskom platnu i zategnuta na blind ramu može biti idealno rešenje kako po ceni, tako i po kvalitetu štampe.


Fotograf: Milan Simonović

Dimenzije delova trodelne fotografije:
2 x 40 x 60 cm
1 x 40 x 80 cm

 

**Od ukupne cene proizvoda, 4000rsd iznosi štampanje proizvoda, a ostatak je donacija pokretu Odbranimo reke Stare planine

Dodatne informacije

Izaberite fotografiju

Arbinje i Vražja glava, Babin zub, Kamenička reka, Kanjon Visočice – Vladikine ploče, Rosomački skok

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.